Osamdesetoro dece učestvuje u radu likovne radionice, radionice iz fizičke kulture i engleskog jezika, muzičke i eko radionice Osamdesetoro dece učestvuje u radu likovne radionice, radionice iz fizičke kulture i engleskog jezika, muzičke i eko radionice PU "Dečja radost", Pančevo

Deca iz PU „Dečja radost“ na Zimskim radionicama na Divčibarama Istaknut

PANČEVO – Deca predškolske ustanove „Dečja radost“ iz Pančeva učestvuju na Zimskim radionicama na Divčibarama. Zimske radionice na Divčibarama počele su 14. januara i završiće se sutra, 20. januara.


Tema svih radionica je "Drvo".

U radu Zimske radionice učestvuje 80-toro dece starijeg i najstarijeg uzrasta u pratnji 6 vaspitača i 5 koordinatora. Koordinatori su zaduženi za likovne radionice, radionice iz fizičke kulture i engleskog jezika, muzičke i eko radionice.

 

divcibare sportska

 

„Deca po smenama učestvuju u svim radionicama. Sa njima su u odmaralištu na Divčibarama i doktorka i medicinska sestra“, kaže Ilijana Ogrizović, v.d. direktora PU Dečja radost u Pančevu.

Nakon povratka sa radionica biće organizovana i izložba radova i produkata radionica u foajeu Gradske uprave Grada Pančeva od 20. do 24. februara.

 SNESko divcibare

Kontakt

Adresa: Josifa Marinkovića 5
26000 Pančevo

Mobilni: +381 (0) 64 264 0055 

email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pratite nas i putem...