Subotica: Environmental Mindfulness – eTwining projekat

SUBOTICA - Predškolska ustanova „Naša radost“ i „Dječji vrtić“ iz Rijeke su suosnivači eTwining projekta „Environmental Mindfulness“. Po svojoj najjednostavnijoj definiciji majndfulnes je sposobnost da budemo svesni sadašnjeg trenutka.
  • Pročitano: 185 puta

JKP Zelenilo sadi 300 sadnica na tamiškom keju u Pančevu

PANČEVO – JKP Zelenilo, uz podršku Grada Pančeva i Ministarstva zaštite životne sredine, a u okviru Projekta pošumljavanja u cilju zaštite i očuvanja predeonog diverziteta, započelo je sadnju lišćarskih sadnica duž keja na Tamišu.
  • Pročitano: 370 puta

Zelena akcija: Ka zelenijem svetu

SUBOTICA - Uzbudljivo putovanje kroz ekološku avanturu započelo je u martu 2023. godine kada je Predškolska ustanova "Naša radost" iz Subotice pokrenula globalni projekat nazvan "Zelena akcija" (Green Action).
  • Pročitano: 378 puta

Uklonjeno stablo crvenolisne bukve u Omoljici

OMOLJICA - Spomenik prirode "Stablo crvenolisne bukve u Omoljici", koji je uživao III kategoriju zaštite, i pored višegodišnjeg truda i pokušaja JKP „Zelenila“ da ga zaštiti i oporavi, početkom juna je uklonjeno zbog oštećenja, starosti i bolesti.
  • Pročitano: 568 puta

Likovni konkurs u Bačkoj Topoli “Modrovrana i njeno stanište”

BAČKA TOPOLA - “Modrovrana i njeno stanište” bila je tema ovogodišnjeg likovnog konkursa koje je tradicionalno šesti put organizovalo Ekološko društvo “Arkus“ iz Bačke Topole. Reč je o međunarodnom likovnom konkurs za učenike osnovnih škola.
  • Pročitano: 481 puta

Kontakt

Adresa: Josifa Marinkovića 5
26000 Pančevo

Mobilni: +381 (0) 64 264 0055 

email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pratite nas i putem...