Organizatori kampa obezbedili su šatorski smeštaj, slak lajn, poligon spretnosti, obilazak Narodne bašte sa posmatranjem ptica, učenje čvorova i drugih izviđačkih veština Organizatori kampa obezbedili su šatorski smeštaj, slak lajn, poligon spretnosti, obilazak Narodne bašte sa posmatranjem ptica, učenje čvorova i drugih izviđačkih veština M.T.

Održan “Art eko kamp” Istaknut

Na prostoru oko umetničkog paviljona u Narodnoj bašti organizovan je 4. i 5. juna „Art eko kamp“ u okviru 6. Bijenala umetničkog dečjeg izraza.

Organizatori kampa obezbedili su šatorski smeštaj, slak lajn, poligon spretnosti, obilazak Narodne bašte sa posmatranjem ptica, učenje čvorova i drugih izviđačkih veština.

Posetioci su mogli uživati i u dečijoj predstavi “Vrt različitosti” iz Beograda, ali i da prisustvuju prve samostalne izložbe crteža “Moj svet” osmogodišnje Lenke Gavrilović iz Pančeva u BUDI paviljonu.

 

0 predstava art eko

 

Tokom večeri održana je i filmska projekcija nagrađenih filmova sa konkursa “U vrtu različitosti” u BUDI kampu.

Kamp je realizovan u okviru 6. BUDI-ja, u saradnji sa Planinarsko-ekološkim klubom „Soko”, Odredom izviđača „Nadel - Starčevo” i Turističkom organizacijom Pančevo.

Galerija fotografija

Kontakt

Adresa: Josifa Marinkovića 5
26000 Pančevo

Mobilni: +381 (0) 64 264 0055 

email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pratite nas i putem...