Danas su uručene nagrade učenicima Pančeva koji su osvojili nagrade iz opštih školskih predmeta, na državnim i međunarodnim takmičenjima, u školskoj 2015/16. godini Danas su uručene nagrade učenicima Pančeva koji su osvojili nagrade iz opštih školskih predmeta, na državnim i međunarodnim takmičenjima, u školskoj 2015/16. godini Z.M.

Uručene nagrade talentovanim učenicima Pančeva

  • Objavljeno u
  • Autor  Grad Pančevo

U okviru obeležavanja Dana grada Pančeva, Regionalni centar za talente „Mihajlo Pupin“ u saradnji sa Gradom Pančevom dodelio je danas nagrade učenicima Pančeva koji su osvojili nagrade iz opštih školskih predmeta, na državnim i međunarodnim takmičenjima, u školskoj 2015/16. godini.

Za nagrade za 47 učenika izdvojeno je 354.000 dinara, odnosno od 4.000 do 32.000 dinara u pojedinačnom iznosu, u zavisnosti od ranga takmičenja i osvojene nagrade, dok je Turistička organizacija Pančeva učenicima obezbedila brošure o turističkim potencijalima našeg grada.

Nagrade su uručili članica Gradskog veća zadužena za obrazovanje mr Tatjana Božić, direktor Regionalnog centra za talente „Mihajlo Pupin“ dr Dragoljub Cucić i predsednik Upravnog odbora Centra za talente Miladin Mitrović.

 

nagrade talentovanim djacima pancevo

 

Mr Tanja Božić čestitala je učenicima na ostvarenim rezultatima i zahvalila im se što učešćem i osvajanjem nagrada na takmičenjima predstavljaju i naš grad.

Mi verujemo u vas, verujemo da ste vi budućnost, da ćete nas vi jednog dana naslediti i zato ćemo uvek biti spremni da vas prepoznamo, pozovemo i nagradimo. Nadam se da ćete i dalje učestvovati na takmičenjima i biti tako uspešni, rekla je članica Veća.

Predsednik Upravnog odbora Centra Miladin Mitrović istakao je da je sve više učenika koji osvajaju nagrade na takmičenjima, kao i da oni svake godine postižu sve veće uspehe.

 

tanja bozic i djaci

Kontakt

Adresa: Josifa Marinkovića 5
26000 Pančevo

Mobilni: +381 (0) 64 264 0055 

email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pratite nas i putem...