Na izlet u Petnicu jutros  je otputovalo 42 talentovanih đaka sa svojim mentorima, zahvaljujući rotari klubovima iz Pančeva Na izlet u Petnicu jutros je otputovalo 42 talentovanih đaka sa svojim mentorima, zahvaljujući rotari klubovima iz Pančeva Z.M.

Rotari klubovi donirali izlet đacima Centra za talente

  • Objavljeno u
  • Autor  Z.M.

Učenici 6, 7. i 8. razreda osnovne škole, polaznici Regionalnog centra za talente “Mihajlo Pupin” Pančevo otputovali su jutros na jednodnevni izlet u “Petnicu”.

Dr Dragoljub Cucić, rukovodilac Centra kaže da je na ekskurziju otišlo 42 učenika, koji su učestvovali na republičkim takmičenjima, uglavnom iz prirodnih nauka.

Učenici su birani sa grupa za biologiju, hemiju, fiziku i matematiku: osvajači nagrada sa državnih takmičenja, učesnici državnih takmičenja i oni kojima je zamalo promaklo državno takmičenje, kazao je on.

 

IMG 20160610 070704

 

Ovaj jednodnevni izlet je donacija dva pančevačka rotari kluba – “Pančevo” i “Mihajlo Pupin”, a Ksenija Carević iz Rotari kluba “Pančevo” kaže da je obilazak “Petnice” prava nagrada za vredne i talentovane mlade ljude.

U našem radu nekako smo usmereni na pružanje pomoći Bolnici i Centru za talente, onoliko koliko svojim sredstvima možemo da pomognemo. Centru za talente smo jesenas poklonili interaktivnu tablu, a sada ih za vredan rad tokom školske godine nagrađujemo izletom u “Petnicu” koja se takođe bavi mladim nadarenim đacima, rekla je Carević.

 

IMG 20160610 071205

 

Daliborka Bojković Breti, predsednica Rotari kluba “Mihajlo Pupin” kaže da su ova dva kluba već organizovala izlet za đake Centra za talente i tada su ih vodili u Beograd, da pogledaju izložbu o Mihajlu Pupinu, a nastaviće i dalje da, u granicama svojih mogućnosti, podržavaju ove vredne đake.

 

IMG 20160610 070716

Kontakt

Adresa: Josifa Marinkovića 5
26000 Pančevo

Mobilni: +381 (0) 64 264 0055 

email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pratite nas i putem...