Iz štampe je izašla publikacija za decu Šarena lica gradskih ulica Iz štampe je izašla publikacija za decu Šarena lica gradskih ulica Z.M.

Iz štampe izašla publikacija za decu „Pančevo - Šarena lica gradskih ulica“

  • Objavljeno u
  • Autor  Z.M.

Upravo je iz štampe izašla publikacija za decu pod nazivom "Pančevo - šarena lica gradskih ulica".

Bojanka, vodič, bukvar važnih pančevačkih građevina, zanimljivosti iz istorije Pančeva. Novo izdanje za mlađe školarce sa ilustracijama Vladimira Sivceviča Volođe.

Ovo interaktivno izdanje, koje je realizovano uz finansijsku podršku Grada Pančeva na konkursu za kulturu u 2019. godini, priredilo je Udruženje građana ”Drugi novi centar” iz Pančeva.

U bojanki će deca pronaći kratke priče o nastanku značajnih zdanja, kao i objašnjenja o delatnosti institucija koje su smeštene u tim zgradama, kao na primer: Arhiv, Muzej, zgrada Gradske uprave, Dom omladine, Biblioteka, Crveni magacin, svetionici, Gradski park sa krugom...

 

0 izasle bojanke iz stampe

 

”Šarena lica gradskih ulica” je izdanje koje će svakako doprineti edukaciji učenika predškolskog uzrasta i nižih razreda osnovnih škola, afirmaciji pravih vrednosti, kao i pospešivanju ljubavi prema sopstvenom gradu o kojem će intenzivnije brinuti i čuvati ga, nakon što ga upoznaju i shvate da mogu i da bi trebalo da utiču na lepotu svoga grada.

Publikacija ima za cilj animaciju i edukaciju dece o značajnim kulturološkim, istorijskim, javnim objektima, odnosno građevinama u Pančevu. Izdanje je osmišljeno kao bojanka, kako bi deca, kroz saznanja o svom gradu, razvijala i estetske kriterijume.

Kontakt

Adresa: Josifa Marinkovića 5
26000 Pančevo

Mobilni: +381 (0) 64 264 0055 

email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pratite nas i putem...