Podela će biti izvršena radnim danima, počevši od ponedeljka, 17. jula, od 9 do 13 sati – u prepodnevnoj smeni – i od 17 do 20 sati – u popodnevnoj Podela će biti izvršena radnim danima, počevši od ponedeljka, 17. jula, od 9 do 13 sati – u prepodnevnoj smeni – i od 17 do 20 sati – u popodnevnoj Z.M.

Pančevo: JKP Higijena deli plave kante u naselju Vojlovica

  • Objavljeno u
  • Autor  Z.M.

PANČEVO - JKP Higijena Pančevo za domaćinstva u naselju Vojlovica organizovaće podelu plavih kanti za „suvi“, ambalažni otpad (papir, karton, plastika, aluminijumske i čelične limenke; zapremine 240 litara), na kućne adrese.


Podela će biti izvršena radnim danima, počevši od ponedeljka, 17. jula, od 9 do 13 sati – u prepodnevnoj smeni – i od 17 do 20 sati – u popodnevnoj.

Kante za mešoviti, „mokri“ (kućni) otpad biće podeljene naknadno, uz prethodno obaveštenje, da bi se za svaku kuću sačinio set posuda za razvrstavanje otpada.

Stanovnici koji ne budu kod kuće u trenutku podele plavih kanti, mogu se javiti na broj 327-005 radi određivanja drugog termina isporuke posude.

Ukoliko građani žele da preuzmu kantu u Centru za sakupljanje i razvrstavanje sekundarnih sirovina u Vlasinskoj 1, potrebno je da vlasnik kuće dođe s ličnom kartom, radnim danima, od 7 do 15 sati.

Kante su obezbeđene kroz projekat primarne separacije otpada u 4 regiona“ (Pančevo, Srem – Mačva, Duboko i Pirot).

Kontakt

Adresa: Josifa Marinkovića 5
26000 Pančevo

Mobilni: +381 (0) 64 264 0055 

email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pratite nas i putem...