Radnici "Zelenila" pomogli su pri sadnji osvojenih jelki Radnici "Zelenila" pomogli su pri sadnji osvojenih jelki Z.M.

Građani osvojenom nagradom doprineli ozelenjavanju Pančeva

  • Objavljeno u
  • Autor  Z.M.

U takmičenju za najlepše ukrašene jelke na javnoj zelenoj površini, koje je JKP „Zelenilo“ po prvi put organizovalo krajem prošle godine, građani su kao nagradu osvojili jelke za busenom koje su prethodnih dana posađene. Na taj način dat je doprinos ozelenjavanju Pančeva.

Na konkursu su prvo mesto i pet jelki s busenom osvojili MZ Vojlovica i deca iz vrtića u tom naselju, drugo mesto i tri jelke s busenom vrtić „Bambi“ u naselju Tesla, a treće mesto i jednu jelku s busenom stanari iz Ulice Đure Daničića 8 u naselju Strelište.

Drago nam je što su u Vojlovici odlučili da svojih dobijenih pet jelki zasade u Parku reformacije u Vojlovici. U skladu sa željom pobednika, radnici JKP „Zelenilo“, uz pomoć mališana iz vrtića „Neven“ i škole u tom naselju, posadili su jelke minulog vikenda i time učinili lepšim,bogatijim i zelenijim park u Vojlovici. Ovom slikom, poslata je poruka da svi možemo da se uključimo u ozelenjavanje i očuvanje životne sredine i na taj način svoje okruženje učinimo zdravijim i lepšim, rekao je Danilo Bjelica, direktor JKP „Zelenilo“.

Prethodnih dana zasađene su i jelke u naselju Tesla, kao i na Strelištu.

 

radnik zelenila

Kontakt

Adresa: Josifa Marinkovića 5
26000 Pančevo

Mobilni: +381 (0) 64 264 0055 

email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pratite nas i putem...