Na Sajmu zapošljavanja učestvovaće 20 poslodavaca Na Sajmu zapošljavanja učestvovaće 20 poslodavaca Z.M.

Sajam zapošljavanja u Bačkoj Topoli 25. aprila

  • Objavljeno u
  • Autor  Z.M.

BAČKA TOPOLA – U izložbenoj sali Doma kulture u Bačkoj Topoli u utorak, 25. aprila u periodu od 10 do 13 časova, Nacionalna služba za zapošljavanje, Filijala Subotica, Ispostava Bačka Topola organizovaće Sajam zapošljavanja.


Iskazane su sledeće ponude za posao: Radnici bez obzira na obrazovni profil kao što su šivači, operateri u proizvodnji, radnici na farmi živine, pomoćni farbari,pomoćni stolari,pomoćni radnici u građevinarstvu i gerontodomaćice.

Lica sa srednjom stručnom spremom traženi su zavarivači, operateri na CNC mašinama, brusači, tehničari održavanja - elektro ili mašinske struke, električari, operateri u kontroli kvaliteta, bravari, stolari, farbari, magacioneri, konobari i šankeri, administrativni radnici, trgovci, agenti terenske prodaje, savetnici za klijente u bankarstvu i lični pratioci dece sa posebnim potrebama.

Lica sa VI i VII stepenom stručne spreme mašinskog ili elektro usmerenja, inženjeri kvaliteta mašinske ili elektro struke, tehnolozi u proizvodnji hrane,građevinski inženjer, šef računovodstva i psiholog.

Iskazano je oko 250 slobodnih radnih mesta koje će se popuniti u narednom periodu od šest meseci od održavanja sajma zapošljavanja.

Na predstojećoj manifestaciji očekuje se prisustvo 20 poslodavaca.

Pozivaju se nezaposlena lica, lica koja traže promenu zaposlenja, sa teritorije Bačke Topole i Malog Iđoša da posete Sajam zapošljavanja.

Kontakt

Adresa: Josifa Marinkovića 5
26000 Pančevo

Mobilni: +381 (0) 64 264 0055 

email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pratite nas i putem...