Detalj s priredbe Detalj s priredbe Opština Alibunar

Pola veka škole u Banatskom Karlovcu

  • Objavljeno u
  • Autor  Z.M.

Osnovna škola „Dušan Jerković“ iz Banatskog Karlovca proslavila je 28. novembra 50 godina svog postojanja.

U prepunoj sali Doma kulture, đaci i nastavnici priredili su nezaboravan i bogat program kojim su se predstavili publici povodom svog jubileja.

Učitelji i deca, na čelu sa učiteljicom Albinom Vukajlović, zaista su se potrudili da raznolikošću programa, koji je obuhvatio ples, glumu, recitale, pesmu i muziku, predivnim kostimima, uvežbanošću koreografija i teksta, predstave svoju školu na najbolji način, i nesumnjivo u tome uspeli.

Za fantastičnu scenografiju zaslužan je Radiša Vukajlović, dok je za muzičko-tehničku podršku bio zadužen Đorđe Jezdimirović.

Svečanost je otvorio direktor škole Dušan Bogdanović, koji se zahvalio kolektivu, roditeljima, deci i opštini Alibunar na podršci i saradnji i poželeo svima ugodno veče.

 

50godSkolBk 3

 

Zatim su nas učenici podsetili ko je bio Dušan Jerković, nakon čega su se nizale prave umetničke tačke. Publika je pomno pratila program ohrabrujući mališane čestim aplauzima.

Čestitamo osnovnoj školi u Banatskom Karlovcu na jubileju, uz zahvalnost svim dosadašnjim kolektivima na požrtvovanom radu, vaspitavanju i obrazovanju naše dece i želimo im puno uspeha u budućem radu.

 

natpis ispod teksta za zelene minute

Kontakt

Adresa: Josifa Marinkovića 5
26000 Pančevo

Mobilni: +381 (0) 64 264 0055 

email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pratite nas i putem...