Učenici Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“ su iscrtali kante koje se sad nalaze na autobuskim stajalištima Učenici Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“ su iscrtali kante koje se sad nalaze na autobuskim stajalištima

Postavljene kante na autobuskim stajalištima Istaknut

  • Objavljeno u
  • Autor  Zeleni minuti

Na gradskom konkursu u oblasti zaštite životne sredine, Udruženju ”Naše NOVO selo” je odobren projekat „Za čistije i zdravije Banatsko Novo Selo".


Projektom su predviđene: edukativna radionica sa đacima osnovne škole, radna akcija uz postavljanje kanti za odlaganje otpadaka, ekološka tribina i sađenje sadnica na istočnoj strani sela.

Učenici Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“ su iscrtali kante koje se sad nalaze na autobuskim stajalištima. Tom času su prisustvovale devojke koje su članice Udruženja, a ceo program je osmislila nastavnica likovnog, Snežana Knežević.

Učenici i nastavnice biologije, Milena Jovišić i Anujka Caran, su 5. decembra učestvovali u radnoj akciji čišćenja šireg centra sela.

Ucenici

 

Istog dana, posađeno je 38 sadnica na istočnoj strani sela, koje su donacija Poljoprivrednog gazdinstva Ivane Krga Veljković.

Betonske kante su postavljene 6. decembra.

Ovaj ekološki projekat su finansijski podržali ,,Timkok“ i ,,Birtija“, zahvaljujući čemu je kupljeno i nekoliko kanti više.

Kontakt

Adresa: Josifa Marinkovića 5
26000 Pančevo

Mobilni: +381 (0) 64 264 0055 

email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pratite nas i putem...