U Pančevu je juče organizovana akcija u kojoj je biciklistima Pančeva poklonjena led rasveta za njihove dvotočkaše U Pančevu je juče organizovana akcija u kojoj je biciklistima Pančeva poklonjena led rasveta za njihove dvotočkaše G.V.

Biciklisti u Pančevu dobili na poklon led rasvetu

  • Objavljeno u
  • Autor  G.V.

U Pančevu je juče organizovana akcija u kojoj je biciklistima Pančeva poklonjena led rasveta za njihove dvotočkaše.

Naime, povodom Svetskog dana bez automobila (22. septembar), a u sklopu obeležavanja Evropske nedelje mobilnosti (16 - 22. septembar), Odeljenje za saobraćaj Gradske uprave grada Pančeva, Komitet za bezbednost saobraćaja Gradske uprave grada Pančeva, Sekretarijat za zaštitu životne sredine Gradske uprave grada Pančeva i Policijska uprava Pančeva - su u cilju afirmacije alternativnih vidova prevoza, Pančevcima koji su juče koristili bicikl, poklanjali zadnju svetlosnu biciklističku signalizaciju, odnosno led rasvetu.

Predstavnici organizatora ove akcije su u petak, 22. septembra, od 13:30 sati, raspoređeni na tri pančevačke lokacije, odnosno uz biciklističke staze u Ulici Oslobođenja, preko puta JKP Vodovod i kanalizacija, u Ulici 7. jula, kod škole "Braca Petrov" i na uglu Ulica Žarka Zrenjanina i Vladimira Žestića, podelili 80 led rasveta za bicikle.

 

0 Podela led rasvete 2

 

Reakcije sugrađana su bile izuzetno pozitivne, uz obećanja da će odgovornije nositi i zaštitnu biciklističku opremu, poput kaciga.

Kontakt

Adresa: Josifa Marinkovića 5
26000 Pančevo

Mobilni: +381 (0) 64 264 0055 

email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pratite nas i putem...