Nakon Šljunkare i Čardaka, u subotu, 25. septembra planira se poseta specijalnom rezervatu prirode Kraljevac u Deliblatu Nakon Šljunkare i Čardaka, u subotu, 25. septembra planira se poseta specijalnom rezervatu prirode Kraljevac u Deliblatu Ustanova za sport Kovin

Akcija u Kovinu “Pešačenjem do zdravlja”

  • Objavljeno u
  • Autor  Z.M.

Ustanova za sport Kovin u okviru akcije “Vežbanjem do zdravlja” organizovaće i aktivnost pod nazivom “Pešačenjem do zdravlja”.

“Ustanova za sport” Kovin intenzivira realizaciju programa „Vežbanjem do zdravlja“ za svoje sugrađanke aktivnošću na otvorenim lokalitetima. Nakon Šljunkare i Čardaka, u subotu, 25. septembra planira se poseta specijalnom rezervatu prirode Kraljevac u Deliblatu.

Ovaj lokalitet nosi epitet pluća Evrope i oaze mira i tišine sa raznovrsnim i retkim vrstama biljnog i životinjskog sveta. Intenzivnim pešačenjem utvrđenom stazom do odmorišta Pašnjak i nazad do sedišta uprave Kraljevac.

Pored jezera dobijaju se višestruki pozitivni efekti po ljudski organizam. Pešačku rutu će voditi stručno lice od koga će učesnici saznati sve pojedinosti o ovom specijalnom rezervatu uz prigodno osveženje u prijatnom ambijentu.

Sam Kraljevac zaslužuje posetu što uzvraća svojim čarima i porukom da dođemo ponovo.

“Ustanova za sport“ poziva sugrađanke da se uključe u program „Vežbanjem do zdravlja“ koji u narednom periodu predviđa i aktivnosti na atraktivnim lokalitetima.

Prijave i informacije na telefon 064 9748726 Žarko

Kontakt

Adresa: Josifa Marinkovića 5
26000 Pančevo

Mobilni: +381 (0) 64 264 0055 

email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pratite nas i putem...