Poznata imena nagrađenih đaka na likovnom ekološkom konkursu

  • Objavljeno u
  • Autor  Z.M.

”Život planete počinje u mom srcu”, naziv je teme koja je bila inspiracija učenicima od 4. do 8. razreda osnovnih škola u Pančevu i iz naseljenih mesta.

Ovi likovni radovi rezultat su akcije ”Sakupi i uštedi, videćeš da vredi” koja je po drugi put realizovana u našem gradu.

Žiri je imao težak zadatak da nagradi tri najbolja rada.

Konkurencija je bila oštra, pa su umesto troje autora, nagrađeni četvoro. Odlučeno je da se dodele prva, druga i dve treće nagrade.

Imena nagrađenih:

Treću nagradu ravnopravno dele: Emilija Jakovljević, učenica II-2 razreda OŠ ”Žarko Zrenjanin” iz Kačareva i Marko Košpić, učenik V-4 razreda OŠ ”Sveti Sava” iz Pančeva.
Drugom nagradom nagrađuje se Sara Knežević, učenica V-3 razreda OŠ ”Sveti Sava” iz Pančeva
Prvo mesto je osvojila Helena Malić, učenica IV-3 razreda, takođe iz pančevačke OŠ ”Sveti Sava”.

Nagrađeni učenici ići će na jednodnevnu ekskurziju na Palić, u subotu 4. juna, a povodom Svetskog dana ekologije, što je nagrada Sekretarijata za zaštitu životne sredine Gradske uprave grada Pančeva.

Svi nagrađeni će dobiti i izdanja ovog Sekretarijata: Ekopedija i Ekobukvica, a prvonagrađena Helena Malić će dobiti i ”Fleš memoriju”.

Naslovnu stranu sledećeg broja ”Ekopedije”, časopisa koji objavljuje Sekretarijat za zaštitu žvotne sredine, krasiće prvonagrađeni crtež na temu: Život planete počinje u mom srcu”.

Svečano otvaranje izložbe i uručenje nagrada biće organizovano u sredu, 25. maja u 11 sati u holu Gradske uprave Pančevo.

Kontakt

Adresa: Josifa Marinkovića 5
26000 Pančevo

Mobilni: +381 (0) 64 264 0055 

email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pratite nas i putem...