Detalj s radionice u Pančevu Detalj s radionice u Pančevu Z.M.

Seminar za profesore o pisanju projekata u oblasti zaštite životne sredine Istaknut

  • Objavljeno u
  • Autor  Z.M.

U Pančevu je danas održan seminar iz oblasti upravljanja projektima u oblasti zaštite životne sredine za predstavnike srednjih škola s teritorije Pančeva.


Trideset učesnika imalo je prilike da se tokom seminara detaljnije upozna s procesom osmišljavanja i pisanja projekata, kao i sa određenim temama iz oblasti zaštite životne sredine.

U okviru seminara obrađene su teme kao što su zagađenje, otpad, ekološki otisak, održivi razvoj, energija i energetska efikasnost, upravljanje otpadom, upravljanje projektima iz zaštite životne sredine i učešće javnosti u zaštiti životne sredine.

 

0 obuka za profesore pvo

 

Ideja seminara je da se profesori i nastavnici upoznaju i osposobe za pisanje projekata, s posebnim fokusom na zaštitu životne sredine i lokalnu zajednicu, odnosno cilj seminara je osposobljavanje nastavnika za inovativni pristup razvijanju učeničkih projekata iz oblasti zaštite životne sredine.

Realizatorke seminara i radionice su Jovanka Dakić, Jovanka Vićentić i Ljiljana Janković.

 

IMG 20181215 150814

 

Seminar je realizovao Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Smederevo, a organizovao Sekretarijat za zaštitu životne sredine Grada Pančeva.

Ovaj seminar je akreditovan i podrazumeva izdavanje sertifikata polaznicima - prosvetnim radnicima - što im obezbeđuje 8 bodova.

 

IMG 20181215 172939

 

U katalogu programa stalnog stručnog usavršavanja nastavnika, vaspitača i stručnih saradnika za školsku 2018/2019 Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja, Centra za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju ovaj seminar je zaveden pod brojem 820.

Kontakt

Adresa: Josifa Marinkovića 5
26000 Pančevo

Mobilni: +381 (0) 64 264 0055 

email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pratite nas i putem...