Gradonačelnik Subotice Bogdan Laban na uručivanju nagrade Gradonačelnik Subotice Bogdan Laban na uručivanju nagrade Subotica.rs

Grad Subotica dobitnik priznanja BIZNIS PARTNER SPECIJAL 2018

  • Objavljeno u
  • Autor  S.I.

Gradonačelniku Subotice Bogdanu Labanu uručena je nagrada u vidu statue i plakete, jer je Grad Subotica dobitnik je nagrade „Biznis partner specijal 2018”, kao jedina lokalna samouprava u Srbiji i regionu Jugoistočne Evrope.

Nagrada je uručena na svečanoj dodeli „Regionalne nagrade Biznis partner 2018“ pod sloganom „U biznisu, kao i u životu najvažniji je partner“, u hotelu „Crowne plaza“, u Beogradu.

Gradonačelnik Subotice, Bogdan Laban zahvalio se u ime subotičke lokalne samouprave i svoje ime kompaniji Mass Media International i Komisiji što je prepoznala poslovnu izuzetnost Subotice i ovu nagradu dodelila upravo Subotici i dodao da je priznanje podstrek, ali i obavezu da i ubuduće se radi odgovornije i bolje.

 

10 laban nagrada

 

Naš grad će i ubuduće činiti sve da i dalje razvija posebnosti po kojima je prepoznatljiv, da bude mesto napretka, solidarnosti i zajedništva, mesto susretanja visokih kulturnih dometa i jedinstvene lepote. Uveren u našu sposobnost da odgovorimo na izazove koji dolaze, u nepresušni potencijal koji nas svrstava u jedan od najatraktivnijih gradova u zemlji, pozivam vas da posetite Suboticu, grad sa kojim vredi sarađivati, u koji vredi ulagati, rekao je gradonačelnik Laban.

U obrazloženju Komisije navodi se i da su analize svih dobijenih rezultata potvrdile da je Grad Subotica, vodeći računa o širim društvenim interesima, lokalnoj zajednici i ekološkim imperativima okruženja, unapređenjem infrastrukturne opremljenosti i ubrzanjem procedura kreirao uslove za povoljniju poslovnu klimu i ambijent atraktivan za potencijalne investitore. Na taj način Grad Subotica, kao lokalna samouprava, dala je poseban doprinos stabilizaciji poslovne klime u Srbiji i razvoju poslovne saradnje u regionu.

Prestižno poslovno, stručno i javno priznanje „Biznis partner“ za 2018. godinu dobilo je 40 poslovnih subjekata iz Srbije, Republike Srpske, Crne Gore, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Mađarske i Austrije, a u pitanju je devet vrsti priznanja.

Na kraju svečane ceremonije, posebna nagrada „Best partner 2018“ dodeljena je Procredit banci, koja je zavredela epitet najboljeg partnera na osnovu tajnog glasanja ovogodišnjih laureata.

 

0 potpis ispod teksta za Suboticu

Kontakt

Adresa: Josifa Marinkovića 5
26000 Pančevo

Mobilni: +381 (0) 64 264 0055 

email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pratite nas i putem...