Stručno predavanje biće održano u subotu, 9. juna u 15.30 sati u prostorijama Turističke organizacije Pančevo, Ulica Vojvode Radomira Putnika broj 1 Stručno predavanje biće održano u subotu, 9. juna u 15.30 sati u prostorijama Turističke organizacije Pančevo, Ulica Vojvode Radomira Putnika broj 1 www.pixabay.com

Predavanje o IPARD programu i potencijalima zelene ekonomije

  • Objavljeno u
  • Autor  Z.M.

U pratećem delu programa ovogodišnje manifestacije Dani Vajferta biće organizovano i stručno predavanje na temu: kako do bespovratnih sredstava za kraft pivare i poljoprivredne proizvođače?

Predavanje je namenjeno poljoprivrednim proizvođačima, kraft pivarima i ostalim zainteresovanima za oblast zelene ekonomije i dostupnih fondova za bespovratna sredstva za ulaganje u proizvodnju.

Stručno predavanje biće održano u subotu, 9. juna u 15.30 sati u prostorijama Turističke organizacije Pančevo, Ulica Vojvode Radomira Putnika broj 1.

Govoriće:

Žaklina Živković, ekspertkinja u oblasti zelene ekonomije iz Grupe za analizu javnih politika (GAJP) - predstaviće potencijale zelene ekonomije u Srbiji na osnovu upravo završenog istraživanja o zelenoj ekonomiji u Srbiji

Ana Svilar, ekspertkinja u oblasti pisanja projekata za IPARD iz Green Mind Consulting iz Pančeva - predstaviće program pretpristupne pomoći IPARD, druge aktuelne konkurse na kojima poljoprivredni proizvođači i kraft pivari mogu da konkurišu za bespovratna sredstva za razvoj svoje proizvodnje.

Predavanje je besplatno.

Organizator predavanja je Studio “Panuka” iz Pančeva u saradnji s Turističkom organizacijom Pančevo i uz podršku Grada Pančeva.

Kontakt

Adresa: Josifa Marinkovića 5
26000 Pančevo

Mobilni: +381 (0) 64 264 0055 

email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pratite nas i putem...