Za doboš rolat članice Udruženja Vredne ruke Banata iz Vladimirovca osvojile su treću nagradu Za doboš rolat članice Udruženja Vredne ruke Banata iz Vladimirovca osvojile su treću nagradu Opština Alibunar

Treće mesto na Sajmu etno hrane za “Vredne ruke Banata”

  • Objavljeno u
  • Autor  Z.M.

Udruženje žena „Vredne ruke Banata“ iz Vladimirovca posetile su u subotu, 24. novembra trinaesti Etno sajam hrane i pića u Beogradu, na kojem su izložile domaće kolače napravljene po recepturi njihovih baka.

Izložba je bila prodajnog karaktera, a stručna komisija obišla je sve učesnike s ciljem utvrđivanja, po njihovom mišljenju, najboljih kolača.
„Vredne ruke Banata“ osvojile su treće mesto u pravljenju Doboš rolata koji su napravile Blanda Regina, Belu Elvirijana i Damjan Georgina.

Pored njih, na sajmu su učestvovale i Rada Lukić i Sofika Erina iz istog udruženja. Rezultati ovog takmičenja biće objavljeni u časopisu „Praktika“ koji je medijski pokrovitelj celog događaja.

 

VRB 2

 

Ova smotra prehrambenih proizvoda afirmiše tradicionalne proizvode s ciljem njihovog brendiranja. Posetioci manifestacije su trgovinske radnje, hoteli, restorani, veliki trgovinski lanci i pojedinci koji daju priliku neafirmisanim proizvođačima tradicionalnih proizvoda da promovišu svoje proizvode, kao i da zaključe kupoporodajne ugovore.

Nastupima na dešavanjima ovakve vrste Vladimirovčanke su pokazale da aktivno učestvuju u promociji svog udruženja i opštine Alibunar, kao i svojih domaćih i kvalitetnih proizvoda, koji ne prolaze nezapaženo, već naprotiv, bivaju zasluženo nagrađeni.

 

natpis ispod teksta

Kontakt

Adresa: Josifa Marinkovića 5
26000 Pančevo

Mobilni: +381 (0) 64 264 0055 

email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pratite nas i putem...